Soorten zonneboilers Leuven | EnergyKing
EnergyKing is gespecialiseerd in Zonneboilers en is actief in de regio's Mechelen en Leuven

Zonneboilers

Een zonneboiler gebruikt de warmte van de zon om uw sanitair warm water te voorzien. Maar in tegenstelling tot zonnepanelen haalt het z'n energie niet uit licht maar uit warmte. Aan de hand van een warmtedragende vloeistof(waterglycol) zal uw sanitair water verwarmd worden door de energie van de zon.

Met een zonneboiler bespaart u tot 65% op uw sanitair verbruik!

Conventionele Zonnecollectoren

Conventionele zonnecollectoren


Vacuümbuizen

Vacuümbuizen


Subsidies

Subsidies


Overtuigd? Contacteer ons vandaag nog!

Enkele reacties van onze klanten

"Mijn man was onder de indruk"

Wij zetten vorig jaar een nieuwbouw en zochten nog een goede partner voor ons energiesysteem. Prijs was heel belangrijk, want het budget was eigenlijk al op. Van de 6 offertes kwam Energy King er eigenlijk uit als partij die zeer competitief en toch eerlijk met ons was. Ze zeiden wat kon en niet kon. We gingen met hun in zee en zij deden supersnel een perfecte installatie. En dat aan een héél scherpe prijs. Mijn man was onder de indruk

Isabelle Uyterhoeven - Leefdaal

"Win-win voor mij en de natuur dus"

Ik nam in juli de beslissing om zonnepanelen te leggen. Eigenlijk was ik er heilig van overtuigd dat ik te laat was en dat het niet (meer) interessant was, nu de certificaten verdwenen zijn. Maar EnergyKing rekende samen met mij. Geld op de bank brengt niets op en is vandaag zelfs ook riskant. Nu haal ik een gegarandeerd rendement en doe iets goed voor de planeet. Win-win voor mij en de natuur dus.

Peter Bollen - Bornem

"De warmtepomp staat er al, binnenkort de rest!"

Wij verbouwen momenteel een oude hoeve, dat was altijd al onze droom. Wij willen een oud huis, maar wel met modern comfort. EnergyKing nam de energie voor zijn rekening en stelde een plan voor met wat we onmiddellijk en wat we op termijn kunnen doen om zo weinig mogelijk aan energie te betalen. De warmtepomp staat er al, binnenkort de rest!

Dries Van Dessel - Kontich

Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.