Op 6 december maakte we bij EnergyKing een grote stap voorwaarts met de verhuizing naar ons sprankelende nieuwe kantoor. Maar dit was geen gewone verhuizing. Het was een sprong in de toekomst van duurzaamheid en innovatie. Hier zijn enkele opvallende feiten over ons nieuwe gebouw dat zowel onze medewerkers als klanten versteld doet staan.

Hernieuwbare Energie in Overvloed

EnergyKing

Het nieuwe hoofdkantoor van EnergyKing is een symbool van onze toewijding aan een duurzame toekomst. Het is volledig uitgerust met hernieuwbare energietechnologieën die we zelf verkopen en waar we zelf achterstaan. Met maar liefst 302 zonnepanelen op het dak. Zo wordt de kracht van de zon omgezet in schone, bruikbare energie. Dit betekent niet alleen een vermindering van onze ecologische voetafdruk, maar ook een stap in de richting van energieonafhankelijkheid.

Elektrische Mobiliteit Vooruitstrevend

In lijn met het streven naar een duurzame toekomst, hebben we bij EnergyKing onze parkeerfaciliteiten omgetoverd tot een ware oase voor elektrische voertuigen. Met 7 dubbele laadpunten, wat overeenkomt met 14 laadplaatsen. Zo biedt ons kantoor niet alleen ruimte voor groei van ons bedrijf, maar ook voor de groei van elektrisch vervoer. Deze investering in elektrische mobiliteit weerspiegelt onze betrokkenheid. Dit bij het verminderen van de uitstoot en het creëren van een schonere toekomst voor ons allemaal.

Comfort en Efficiëntie Hand in Hand

Maar duurzaamheid gaat niet alleen over energie. Het gaat ook over comfort en welzijn. Het nieuwe gebouw is uitgerust met onze geavanceerde systemen zoals een warmtepomp, airconditioning en ventilatie. Deze systemen zorgen niet alleen voor een aangename werkomgeving, maar ze helpen ook om de energie-efficiëntie te maximaliseren. Bovendien is er een batterijsysteem, waardoor overtollige energie kan worden opgeslagen.  Zodat dit efficiënt gebruikt kan worden op momenten dat de vraag het hoogst is.

zonnepanelen plat dak

Ruimte voor Groei en Samenwerking

De groei van EnergyKing wordt weerspiegeld in het nieuwe hoofdkantoor, waar het aantal bureauplaatsen is gestegen van 12 naar 50. Deze uitbreiding biedt niet alleen ruimte voor meer medewerkers, maar opent ook de deuren voor samenwerking en innovatie. Bovendien is het gebouw ontworpen met het oog op klantgerichtheid, met ruimtes die toegankelijk zijn voor klanten. Dit betekent dat klanten nu niet alleen welkom zijn om te komen, maar ook worden aangemoedigd om de inspirerende omgeving te ervaren waarin EnergyKing werkt aan oplossingen voor hun behoeften.

Fitnessruimte voor Lichaam en Geest

Om ervoor te zorgen dat medewerkers hun beste zelf kunnen zijn, wordt er binnenkort een fitnessruimte geïntroduceerd. Of het nu gaat om een snelle ochtendtraining of een revitaliserende pauze tijdens de lunch, de fitnessruimte biedt een uitlaatklep voor stress en motiveerd een gezonde levensstijl. EnergyKing erkent het belang van lichaamsbeweging voor zowel fysieke als mentale gezondheid, en met deze nieuwe faciliteit kunnen medewerkers optimaal presteren.

Een keuken met een twist

Maar het nieuwe kantoor biedt niet alleen ruimte voor fysieke activiteit; het is ook een plek voor sociale activiteiten. Een gloednieuwe bar, compleet met een goed uitgeruste keuken. Hier kunnen collega’s samenkomen tijdens de lunch of na het werk voor ontspanning en gezelligheid. Of het nu gaat om een informele vergadering na het werk of een ontspannen lunch met het team, de bar biedt de perfecte setting voor het versterken van banden en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Het nieuwe kantoor van EnergyKing is meer dan alleen een gebouw, het is een symbool van vooruitgang, innovatie en toewijding aan een duurzame toekomst. Het belichaamt de kernwaarden van ons bedrijf en dient als een inspirerend voorbeeld voor anderen die streven naar verandering in de wereld van vandaag en morgen.