"Mee bouwen aan onuitputbare energie voor iedereen"

Toen wij Energy Kings startten, hadden we het doel voor ogen om door middel van technologie goedkope, hernieuwbare en onuitputbare energie binnen zoveel mogelijk mensen hun bereik te brengen. Dat is ook wat we dagelijks doen. We ontwerpen systemen die zonlicht omzetten in elektriciteit, of we halen warmte uit de omgeving om die in je huis te stoppen. Tegelijkertijd proberen we jouw energie rekening drastisch te doen dalen. Wij geloven in investeren in hernieuwbare energie, en doen dat samen met jou.

Enkele reacties van onze klanten

Een jong en gedreven team? Dat kan je zeggen! De mannen van Energy King kwamen als laatste partij bij me langs om offerte te maken voor mijn warmtepomp. Hun voorstel was veel helderder, logischer opgebouwd en zeer competitief van prijs. Nu, twee maand later is alles al geïnstalleerd. Ik kan hun iedereen aanraden!
Nicolas Kestens-Mechelen

Wij verbouwen momenteel een oude hoeve, dat was altijd al onze droom. Wij willen een oud huis, maar wel met modern comfort. Energy King nam de energie voor zijn rekening en stelde een plan voor met wat we onmiddellijk en wat we op termijn kunnen doen om zo weinig mogelijk aan energie te betalen. De warmtepomp staat er al, binnenkort de rest!


Dries Van Dessel-Kontich

Ik nam in juli de beslissing om zonnepanelen te leggen. Eigenlijk was ik er heilig van overtuigd dat ik te laat was en dat het niet (meer) interessant was, nu de certificaten verdwenen zijn. Maar Energy King rekende samen met mij. Geld op de bank brengt niets op en is vandaag zelfs ook riskant. Nu haal ik een gegarandeerd rendement en doe iets goed voor de planeet. Win-win tussen mij en de natuur dus!


Peter Bollen-Bornem

Wij zetten vorig jaar een nieuwbouw en zochten nog een goede partner voor ons energiesysteem. Prijs was heel belangrijk, want het budget was eigenlijk al op. Van de 6 offertes kwam Energy King er eigenlijk uit als partij die zeer competitief en toch eerlijk met ons was. Ze zeiden wat kon en niet kon. We gingen met hun in zee en zij deden supersnel een perfecte installatie. En dat aan een héél scherpe prijs. Mijn man was onder de indruk.


Isabelle Uyterhoeven-Leefdaal

Ik koos 3 jaar geleden reeds voor zonnepanelen van Energy King. Toen waren veel mensen sceptisch. Ondertussen hebben die panelen zichzelf al terugbetaald en heb ik nog elke dag gratis stroom! Recent installeerde Energy King ook een warmtepompboiler om mijn verbruik nog extra te reduceren. Ook weer een slimme investering. Binnen een paar jaar zorg ik helemaal zelf voor mijn energie!


Magda Deraedemaker-Diegem