Klantengetuigenissen

“Wij hebben net een nieuwe woning gebouwd, maar hier in straat lag geen gas dus hebben wij gekozen voor een geothermische warmtepomp in combinatie met zonnepanelen.  De installatie ligt er nu ongeveer een jaar en wij kunnen toch wel zeggen dat we een nulverbruik hebben”

“Onze geothermische warmtepomp had het begeven en de toenmalige installateur was failliet, niemand wou komen helpen omdat pomp niet door hen gemonteerd was, behalve EneryKing.”

“Mijn installateur kon me niet meer verder helpen, ik heb dus naar EnergyKing gebeld en die stonden hier de dag erna. Die hebben het probleem gevonden en ook direct opgelost. De service was perfect!”

“Vorig jaar zijn hier zonnepanelen op het dak gelegd omdat wij ons bewust waren van het hoog energie verbruik om zo de energie kost te verminderen. De draagkracht van ons dak was niet optimaal maar EnergyKing heeft ons een gepaste oplossing aangeboden”

“Wij hebben zonnnepanelen gekoppeld aan een batterij systeem waardoor we in de zomer erin slagen om 80% onafhankelijk te worden van het net. Overdag wekken de zonnepanelen energie op en ’s avonds gaan we de opgeslagen energie gebruiken.”