Thuis laden

Als u thuis bent staat uw wagen vaak stil in de garage, op uw oprit, onder de carport,… Dat is de perfecte moment om uw wagen even op te laden.

Uw wagen kan opladen via een stopcontact, maar zo brengt u uw andere verbruikers in huis in gevaar. U kan kortsluiting veroorzaken of bepaalde huishoudapparaten (wasmachine, friteuse,..) niet gebruiken tijdens de laadsessie.

Daarom is een slimme oplossing als een laadpaal of box aangeraden! Via deze manier kan u op een veilige en vooral snellere manier uw wagen opladen.

Via technische tool kan u perfect opvolgen hoever uw laadsessie is gevorderd, hoeveel u reeds hebt geladen in een bepaalde periode enzovoort.

Onze adviseurs komen gratis bij u langs om te kijken wat de beste, meest praktische en best-uitziende oplossing is qua laadpunt voor u.

Als u met een bedrijfsvoertuig rijdt en thuis een laadpaal heeft, kan uw verbruik eenvoudig en efficiënt worden doorgestuurd naar uw werkgever. Zo hoeft zowel u als uw werkgever zich geen zorgen te maken over de verrekening.

U wenst graag een offerte of gewoon meer info?