Zonnepanelen plaatsen of niet?

Op deze vraag antwoorden wij volmondig ja! De energieprijzen blijven stijgen, de kwaliteit van zonnepanelen blijft verbeteren waardoor het rendement van zonnepanelen maximaal wordt. Zonnepanelen plaatsen blijft uiteraard een investering, maar het is wel een verstandige aankoop met een terugverdientijd tussen de 7 à 9 jaar. Wij denken niet alleen aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee.

Waar kan ik het best zonnepanelen plaatsen?

Energyking plaatst zonnepanelen op schuine en platte daken. Als u het uitzicht van uw dak of de architectuur van uw woning niet wil verstoren, dan is er altijd de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen op uw carport, garage, tuinhuis, poolhouse of op de grond. Een goede positionering en oriëntering van uw zonnepanelen is wel noodzakelijk om een maximaal rendement te kunnen garanderen.

zonnepanelen carport plat dak

Wat zijn dan de beste zonnepanelen?

Kwaliteit en rendement zijn de absolute codewoorden. Energyking is al 10 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van kwalitatieve zonnepanelen die rechtstreeks van de fabrikant komen waardoor wij competitieve prijzen garanderen. Onze zonnepanelen voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsvereisten en worden steeds geplaatst met garantie.

Kan ik op elk dak zonnepanelen plaatsen?

Een standaard gewicht van een zonnepaneel is ongeveer 10 tot 20 kilo per vierkante meter en de meeste daken kunnen dit zonder probleem dragen. Voor verouderde en of lichtgewicht daken plaatsen we speciale lichtgewicht zonnepanelen om de stabiliteit, de waterdichtheid en de kwaliteit niet in het gevaar te brengen.

Zonnepanelen plaatsen

Wilt u graag zelf zonnepanelen plaatsen?

Energyking is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen in heel België. Onze installateurs geven eerlijk advies, maken een heldere offerte, garanderen kwaliteit en service met garantie. Het plaatsen van zonnepanelen duurt gemiddeld 1 dag, dus wij gaan voor een minimum aan overlast met een maximaal resultaat. Onze tevreden klanten zijn onze beste referentie.

Meer informatie vindt u op de website van de VREG (Vlaamse regulator van de energiemarkt)

https://www.vreg.be/nl/subsidies