zonnepanelen-beter-dan-sparen

Waarom zonnepanelen plaatsen slimmer is dan sparen in 2017!

“Belgen zijn goed in sparen” klinkt het vaak. We hebben allemaal samen meer dan 250 miljard euro op de bank staan. Maar voor velen staan die miljarden erg ver weg van hun gezinsbudget en zien ze dagdagelijkse dingen een steeds grotere hap uit het gezinsbudget nemen. Dingen zoals voeding, water en… elektriciteit.

We zijn 2017. U las het al in onze eerdere blogposts, 10 jaar geleden, in 2007, betaalden we 112% minder voor onze elektriciteit dan vandaag.

Echt. 112%.

Dat vinden wij onwaarschijnlijk veel. We lezen ook regelmatig over “inflatie”, het fenomeen waarbij prijzen steeds stijgen met de jaren. Inflatie is in principe goed voor de economie, maar alleen als je inkomen op dezelfde manier kan meestijgen. Als je dan bedenkt dat je inkomen met 112% zou moeten gestegen zijn om de impact van de elektriciteitskost niet te voelen, dan kom je misschien tot de constatatie dat je in 2017 waarschijnlijk niet meer dan het dubbel verdient dan je in 2007 deed.

Stel dat je toen 1.450,00 euro per maand verdiende. Dan zou je nu 3.074,00 euro per maand moeten verdienen.

Is dat zo?

Hoewel we dat fantastisch nieuws zouden vinden, zal dat bij de meeste mensen waarschijnlijk niet zo zijn. Dat betekent dat een veel groter deel van je inkomen naar je elektriciteitsfactuur gaat.

En dat willen wij uit de wereld helpen. Want het kan nu ook anders. Als je vandaag overgaat tot het leggen van zonnepanelen, haal je makkelijk 8% tot 10% rendement op je investering! Dat is een belegging die zeker is en de komende 30 jaar alleen maar zal stijgen terwijl de prijzen van elektriciteit blijven de hoogte in gaan. En mocht je momenteel de centen niet zo op de plank hebben liggen, dan kan EnergyKing je via onze unieke leaseformule helpen met een maandelijkse betaling die nagenoeg hetzelfde is dan wat je nu sowieso aan je elektriciteit betaalt! Dat is beter dan sparen dus.

Dat is iets om over na te denken: je zou wat je nu sowieso betaalt aan elektriciteit, gewoon kunnen maandelijks betalen aan je zonnepanelen, en er binnen een paar jaar de trotse eigenaar van zijn!

Laat je gezinsbudget niet afhangen van prijsstijgingen waar je geen controle over hebt, leg nu zonnepanelen van EnergyKing en maak je elektriciteit de komende 30 jaar gewoon zelf.

Vrolijk Pasen,

Wiet