Wat kan airconditioning allemaal voor u doen?

Lees verder om meer te weten te komen over hoe airconditioning bijdraagt aan een gezonder, comfortabeler en productiever binnenklimaat. Een airco installatie heeft tal van voordelen zowel voor de leefomgeving als voor uw portemonnee!
laadpunten voor bedrijve

Waarom moet je als bedrijf investeren in laadpunten?

Wilt u meer weten over de fiscale aftrekbaarheid van laadpunten voor elektrische voertuigen en hoe uw bedrijf kan profiteren van deze maatregel? Lees hieronder dan waarom je niet langer moet twijfelen!

Welke invloed heeft de lente op je energiefactuur?

De winter is officieel voorbij en de lente is aangebroken. Dat betekend natuurlijk ook een heleboel voordelen op vlak van energie! Er zijn verschillende voordelen van de lente die kunnen leiden tot besparingen op je energiefactuur, hieronder lees je welke!

Waarom moet je een warmtepomp overwegen?

Het aantal geplaatste warmtepompen is sinds 2021 verdubbeld. Afgelopen jaar werden er ruim 30.000 warmtepompen geplaatst. Het is dus duidelijk een heel hot topic geworden, maar hoe komt dat nu? Is een warmtepomp dé oplossing om je woning energiezuinig te verwarmen?

Laadpalen voor grote bedrijven: Een slimme investering!

Bedrijven overwegen vaker de overstap naar elektrische voertuigen. Het is dus belangrijk om deze efficiënt en gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarvoor is een optimale laadoplossing nodig. Daarom zijn laadpalen voor bedrijven een zeer interessante oplossing.

Wat je allemaal moet weten over laadpalen

Laadpalen zijn een essentieel onderdeel geworden van onze dagelijkse levens als eigenaar van een elektrische auto. In deze blog bespreken we hoe u uw elektrische auto op een laadpaal kunt opladen en waar u op moet letten bij het kiezen en gebruiken van een laadpaal.

Waarom u moet overwegen om ventilatie te plaatsen

Ventilatie is een belangrijk aspect van het leven in een woning. Het helpt om frisse lucht binnen te laten en vervuilde lucht af te voeren, wat leidt tot een gezondere en aangenamer binnenklimaat. Het is echter verrassend hoeveel mensen zich geen zorgen maken over ventilatie in hun huis.

Zonnepanelen: Een investering voor de toekomst

Zonnepanelen zijn de toekomst van duurzame energie en staan bekend om hun vermogen om schone en onuitputtelijke energie op te wekken uit de zon. In deze blog gaan we dieper in op de werking, voordelen en toekomst van zonnepanelen.

Waarom een warmtepompboiler ook iets voor u kan zijn?

Een warmtepompboiler is een lucht-water warmtepomp specifiek ontwikkeld om water in je sanitair te verwarmen. Hiervoor gebruikt het systeem warmte-energie die het onttrekt aan de buitenlucht. Door deze werking is een warmtepompboiler een zeer energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing.

Bouwen en renoveren in 2023?

Ben jij van plan om in 2023 te bouwen of te renoveren? Zorg er dan zeker voor dat je rekening houdt met de strengere normen voor het verplichte aandeel in hernieuwbare energie. Dit aandeel is verhoogd sinds 1 januari 2023 voor bouwaanvragen. Hieronder zie je wat dit precies betekend.